2011. március 28., hétfő

Transzferár. Google első laptop

Asus laptop TRANSZFERÁR
Asus laptop töltő transzfer
Jószerével még el sem kezdtem a keresőoptimalizálást a laptop töltő transzfer ár szóra, de komplex blogom posztja máris a Google találati lista első helyére került. Nem kis honlap optimalizátori büszkeséggel és keresőmarketing-beccsel ezt írtam ott, akkor még nem tudván, hogy 2015-ben majd a VPS, szerver és szolgáltatás, 2016-ban pedig a laptop akku szerviz és kijelző csere szavakat bele fogom tűzni az anchor textbe, mi több, a link URL-t is megváltoztatom, mivel egy új SEO-projektem ezt kívánja Asusra nézve.

Laptop szerviz szolgáltatás Bp

Transzformer laptop töltő szolgáltatás Asus és Dell modellekkel. Az ember, ha seózásra adja a fejét,  mindig tanul valamit. Én például most azt, hogy mi az a notebook transzferár és mi különbözteti meg a piaci ártól. Nem kell megijedni, nem képzem át magam közgazdásszá vagy számtech pénzügyi szakivá (habár a magyar irodalom talán jobban járna...), hanem, úgy fest, több év kihagyás után újra bizonyos honlap-optimalizációs (SEO töltő) tevékenységre adom a fejem, így voltaképp most azt tesztelem, hogy a Google keresőjében a "transzformer tablet" szóra milyen helyen jelenik meg ez a posztom. Ha egyáltalán... Akinek nincs jobb dolga, figyelje, aki meg többet akar tudni a témáról, egyelőre, mielőtt valóban szakmai oldalt ajánlanék (linkerősítő céllal is) ezt a leírást ajánlom: Mi a transzfer ár laptop kijelző csere esetén? 

Asus 19V 3.42A 65W helyettesítő új laptop töltő

(EXA0703YH, PA-1650-01, PA-1700-02, ADP-65JH DB). Gyárival megegyező minőségű Asus 19V 3,42A 65W helyettesítő laptop töltő a legtöbb Asus laptophoz jó, 2 év csere garanciával. 

Új mandátum Budapest Transzferár SEO - első a Google-listán. Laptop kijelző szerviz - VPS szerver szolgáltatás, Honlap optimalizálás, keresőmarketing transzfer ár kijelző. PR-cikk:

Asus töltő, Dell akku notebook szervizből Budapesten 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése