2011. március 28., hétfő

Transzferár - első a Google-listán

TRANSZFERÁRJószerével még el sem kezdtem a keresőoptimalizálást a transzferár szóra, de komplex blogom posztja máris a Google találati lista első helyére került. Nem kis  honlap optimalizátori büszkeséggel és keresőmarketing-beccsel ezt írtam ott, akkor még nem tudván, hogy 2015-ben majd a VPS, szerver és szolgáltatás, 2016-ban pedig a laptop szerviz és kijelző csere szavakat bele fogom tűzni az anchor textbe, mi több, a link URL-t is megváltoztatom, mivel egy új SEO-projektem ezt kívánja:

Laptop szerviz szolgáltatás

Transzferár laptop szolgáltatás Az ember, ha seózásra adja a fejét,  mindig tanul valamit. Én például most azt, hogy mi az a  transzferár és mi különbözteti meg a piaci ártól. Nem kell megijedni, nem képzem át magam közgazdásszá vagy pénzügyi szakivá (habár a magyar irodalom talán jobban járna...), hanem, úgy fest, több év kihagyás után újra bizonyos honlap-optimalizációs (SEO) tevékenységre adom a fejem, így voltaképp most azt tesztelem, hogy a Google keresőjében a "transzferár" szóra milyen helyen jelenik meg ez a posztom. Ha egyáltalán... Akinek nincs jobb dolga, figyelje, aki meg többet akar tudni a témáról, egyelőre, mielőtt valóban szakmai oldalt ajánlanék (linkerősítő céllal is) ezt a leírást ajánlom: Mi a transzfer ár laptop kijelző csere esetén? 
Laptophardware Budapest Transzferár SEO - első a Google-listán. Laptop kijelző szerviz - VPS szerver szolgáltatás, Honlap optimalizálás, keresőmarketing transzfer ár kijelző

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése