2012. január 17., kedd

Transzferár

Eligazító:
Az optimalizált transzferár nyilvántartás vagy transzferár dokumentáció a transzferár nyilvántartási kötelezettségek legismertebb része, melynek további, ám kevésbé használt elnevezése a transzferár szabályzat, jóllehet a hétköznapi értelembe vett szabályzatokhoz nincs köze. A transzferár nyilvántartási kötelezettség elsődleges célja annak alátámasztása, hogy az adott üzleti évben a kapcsolt vállalati tranzakciók a szokásos piaci ár elvével összhangban köttettek.

Sajnos a blog.hu új rendszere továbbrá is botrányosan rosszul működik, magam beüzemeltem egy új webhelyet és (újra) nyilvántartásba vettem rajta legfontosabb oldalaimat, még ám valamiféle fontossági hierarchia szerint. Ajánlom mindenki figyelmébe: Balla D. Károly - eligazító oldal. Ennél rosszabb hír, hogy az általam sms küldésre is keresőoptimalizált oldal a korábbi szárnyalása után a 2. helyről visszaesett a transzferár nyilvántartás keresőkérdésre adódó Google-lista 5. helyére. Igaz, hogy főleg azért, mert transzferár-blogom és transzferár-posztom beelőzte. Szerencsére azonban egy kölcsönös baráti segítség révén esély van az oldal visszatornázására. Ennek érdekében most több saját oldalam linkrendszerét is átrendezem. Ami pedig ennek az oldalnak a további sorsát illeti, azt hiszem, hogy a blog.hu alkalmatlan új rendszere miatt valóban leminősítem utánközlő, ajánló és linkküldő bloggá.

 Készítettem egy olyan oldalt - sms marketing . tömeges kampány- tanulmány -, amely egy okos kis beágyzás segítségével meg tudja mérni az internetkapcsolatod letöltési sebességét. Ugyanezen az oldalon kis üzenet azoknak, akik téged nyaggatnak olyan kérdésekkel, amelyekre a Google hatékonyabban adhat választ. Lásd: Sebességteszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése