2015. augusztus 29., szombat

Szerver honlap optimalizálása

vps játék szerver bérlés
VPS szerver honlap optimalizálása
Azt hiszem, itt az ideje, hogy a magam számára megfogalmazzam a SEO aranyszabályát:

Csak új honlapot vállalj optimalizálásra

Azaz: a jövőben valószínűleg minden megteszek azért, hogy olyan weboldal SEOzását vállaljam, amellyel már más szakik dolgoztak, vagy amelyet tulajdonosa maga próbált a találati listán jobb helyre, mondjuk az első Google-oldalra pozícionálni. És ez szinte független attól, hogy ezt milyen eredménnyel tette, vagy milyen eredménnyel valónak mondja. Mert ha megkeresett, akkor nagy valószínűséggel valami bibi van a helyezésekkel.

A szerver-csapda


Új megbízásnál az ember, a SEO-szaki (én), mielőtt bármit is mondana, megnézi jól magát a szájtot, és amennyire ez kívülről lehetséges, megvizsgálja az oldal linkprofilját. Itt olykor riasztó dolgot tapasztalni (nagy tömegben katalóguslinkek), de szegény keresőmarketinges napszámos (újra én) azt gondolja: hát majd sikerül ezekből néhányat leszedetni, meg majd jönnek az én remek hivatkozásaim, kiegyenlítik a korábban rosszfelé tendáló SEO-folyamatot. Ez néha bejön, máskor pedig nem. Mostani munkámnál például nem igazán sikerült egy honlap múltját jó munkáéval felülírni: a legkényesebb kulcsszavakkal: szerverbérlés, szerver hosting, virtuális server bérlése - a weblap szinte ugyanott áll, ahol három hónapja. A VPS szerverekkel kapcsolatos más kifejezésekkel viszont remekül halad, különösen, ha a keresőkérdésbe beleteszem, hogy Budapest, vagy azt, hogy szolgáltatás. Ezekkel igen eredményes lett a honlapoptimalizálás, míg az alapszavakkal egyáltalán nem. Oka?

Valószínűsíthető, hogy ez a szerver oldal korábban Google-büntetést kapott a spam-linkek miatt. Ez nem biztos, kiderítenima már lehetetlen, mi történt 2012-2013-ban a korábbi algoritmus frissítések idején, de valószínű hogy volt dádá.

Tömeges sms kampány


Végeztem egy kísérletet: új szerver-honlapot indítottam. Két hét alatt csaknem beértem a három hónapja optimalizálás alatt alló webhely pozícióit. No, ezért mondom, hogy csak új, szűz weboldallal szabad foglalkozni, legyen akár szerveres, akár télikertes, akár pánikrendelős.

  •  VPS Budapest: játék szerver üzemeltetés
  • << esport blogposzt - virtuális szerver bérlés 
  • sms kampány folytatása marketing blogból >>
  • mobil hírek, marketing kampány okostelefonra 
  • google, honlapoptimalizálás, SEO, szerverbérlés, sms kampány
 
A vitatható múltú VPS szerverbérlés honlap három hónapja kezdett optimalizálása bebizonyította, még biztató körülmények közepette is csak új, makulátlan múltú weboldal SEO-munkáját szabad elvállalni, ha nem akarunk budapesti szervercsapdába kerülni. Honlapopztimalizálás és keresőmarketing: Google-Seo Budapest. VPS szerver hosting  - honlap optimalizálás: csak új weboldal SEO-munkáját szabad elvállalni. Tömeges Sms marketing kampány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése