VPS szerver bérlés Budapest

Vér Profi Serverek. Igen, a professzionális szerverszolgáltatás igaz, de a VPS mégsem ennek a rövidítése. Hanem annak, hogy Virtual Private Server.

VPS bérlés - laptop szerviz Budapest
Valóságos szervergépek egy budapesti szerverteremben. Ilyeneken futnak a VPS-szolgáltatások

Ha egy szervergépre gondolunk (, valami vaskos, súlyos, fém szekrény jelenik meg előttünk, úgy képzeljük el, mintha a saját számítógépünk lenne megnagyítva, tömörítve, súlyosbítva, több mindennel ellátva. Ebben van is sok igazság, egy szerverteremben (lásd fenti képünket) valóban a maguk vaskos fizikai valóságában állnak felsorakoztatva a gépek. Éppen ezért joggal merül fel bennünk, hogyan lehet egy ilyen gép virtuális? Merthogy a VPS pontos magyar megfelelője saját virtuális szervergép lehetne. Az, hogy privát, vagy személyes, kissé sután hangzik, a private ez esetben inkább olyasmit jelent, hogy valami csak a miénk, számunkra van fenntartva elkülönítve. Na jó, jó, csak a miénk, személyes sajátgépünk, de mit értsünk a virtualitásán.

Mi a virtuális szerver?

A szó jelentésében egyik fontos jellemzője benne van: hogy nem úgy létezik, mint egy fizikai értelemben valóságos gép. A többi fontos jellemzőjét azonban már körül kell írni:
  • a vps nagy teljesítményű fizikai anyaszerver erőforrásainak a megosztásával jön létre 
  • egy-egy virtuális szerver önállóan működő egységkén teljesít funkciókat
  • a VPS egy megfelelő kapacitású fizikai gép működését emulálja
  • eközben teljes rendszergazda-szintű hozzáférést biztosít igénybe vevőjének
  • küldhető róla tömeges sms kampány időszakban 
  • telepíthetünk virtuális szervert laptophardver kijelző csere-szervizgépként
  • s mindeközben az egyes VPS-eken keletkező költségek csak töredékét adják egy megfelelő tényleges hardvereszköz árának a fenntartásának
Ezeket tudva megállapíthatjuk, hogy aki virtuális szervert bérel, az voltaképp nem annyira szervert, mint inkább egy szolgáltatást kap a havidíjáért: ez a szolgáltatás pedig a bérlő oldaláról éppen olyan, mintha saját szervergépe lenne a fenntartó cégnél. Ha azonban meglátogatná őket, akkor nem tudnák megmutatni azt a vasat, amelyik az övé. (Fokozottan igaz ez, ha a legmodernebb műszaki lehetőségeket alkalmazva a VPS nem is egyetlen hardveren, hanem szerverek sokaságán fut "egyszerre" - ez a felhő rendszerű struktúra, amikor az egyes funkciók mindig a legkevésbé terhelt gép kapacitását veszik igénybe, ezzel még költséghatékonyabbá, gyorsabbá, biztonságosabbá téve a szolgáltatást. Budapesten egyre kedveltebb a cloud server rendszerű felhasználói struktúra.)

A VPS tehát egyszersmind a tárhelyszolgáltatók és szervermegoldásokat kínáló cégek részéről alkalmazott értékesítési konstrukció, amely az anyagszerver(ek) erőforrásainak a megosztása és elkülönítése révén (ez a szoftver-szinten végrehajtott szerver virtualizáció) keletkezik.Hol kedvező a VPS bérlés?


Szerintünk a BiX.Hu Budapest nyújtja azokat a professzionális szolgáltatásokat, amilyenekre kisebb és közeped vállalkozásoknak szükségük van. A minimális tarifacsomag azonban magánember számára is megfizethető, így például ha valaki magánvállalkozóként jelentős forgalmú webshopot üzemeltet, érdemes tárhelybérlet helyett VPS-megoldásban gondolkodnia. Nagyvállalatok, bankok, állami intézmények egyéni konstrulciós igényeiket is kielégíthetik a személyre szabott egyedi tarifák rugalmas kezelésének köszönhetően.
Virtuális szerver bérlés - Bix VPS Budapest. Szerver szolgáltatás: szervergép hosting és bérlet, cloud server rendszer bérlése. Virtuális tárhely, tárhelyszolgáltatás, szerverterem, szervergép elhelyezés - IT szolgáltatások, Budapest Internet Exchange

Google kereséshez: Laptop szerviz Budapest. Tömeges üzenet küldés és hír gyártás a sajtóban: Télikert építés és Szamizdat SMS-ek elhelyezése, server hosting, virtuális szerver bérlés, vps szolgáltatás, budapest szerverterem bérlet, dedikált és felhő szerverek, lakás ingatlan kiadó, sloud server service - bix2 bp - vps szerver bérlés és hosztingolás - bérleti szerződés, tarifacsomag, virtuális tárhely olcsón, szervergép elhelyezés, ingyen sms küldés az internetről

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése