2011. október 26., szerda

Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Google akció: József Attila szobra. Tiltakozás Budapesten. 

Egy piréz webperformance formáját öltő politika protest

BDK webakciója laptopról irányítva.
  • Laptop-szerviz: tanácsok laptop vásárláshoz - tartalom és marketing
2011-es Google-akcióm teljes sikerrel járt, tiltakozó szövegem számos honlapon megjelenítve elfoglalta a Google találati oldalait (SERP jelentése) az alább listázott kulcsszavakkal. Évekkel később egy új keresőmarketing tuningfeladat okán a virtuális szóra történt korábbi optimalizálást felhasználtam arra, hogy a szerver-szolgáltatásokkal foglalkozó weboldalakat pozícionáljak a keresőtalálatok élére ilyen kulcskifejezéssel: virtuális szerviz bérlés. Ennek megfelelően ebbe a posztba is új hivatkozások kerültek a 2015-ös frissítés során a laptop kijelző csere jóvoltából.

Balla D. Károly internetes akciója (az eredeti szöveg 2011-ből)

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen 

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listákat. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:
  • virtuális élőlánc
  • élőlánc József Attila szobra körül
  • Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
  • József Attila szobra - Budapest Terasz
  • telikertepites infra teraszfűtés pánikbetegség ellen >
  • üvegházi családfakutatás témában akció, google, szerverbérlés, tömeges sms, terasz és télikert beépítés, családfakutatás

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjeszti, népszerűsíti, megosztja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Oldalaimon időről időre beszámolok Google-eredményeimről, vagyis arról, élőláncom szemei megjelentek-e a találati oldalakon.

Az akció emblémája:

Laptop József Attila szobra körül

  • virtuális előlánc - Sms szolgáltatás, József Attila
  • virtuális tiltakozás - József attila szobra - Sms Budapest
  • József Attila szobra sms szerver
A SEO-projektum során döbbentem rá arra, hogy József Attila budapesti szobra voltaképp virtuális, szellemi szerver, amelyen a baloldali nemzeti liberalizmus szoftverjei futnak. >> Laptop hardver eszközök - típusok. Weblap helyezés javítása honlapoptimalizálással.

budapesten laptop kijelző
egy notebook a virtuális télikert üveg asztalán

Internet akció, google, szerverbérlés, Balla D. Károly Googleakciója azt bizonyítja, hogy József Attila szobra egy olyan művészeti virtuális szerver Budapesten, amely alkalmas a baloldali liberális tiltakozást mint szoftvert futtatni. Szerverbérlés, Server hosting, Virtuális szerver, VPS laptop kijelző hiba szerviz Budapest - virtuális élőlánc
  • Google virtuális szerver. Bérlés, szerverhoszting
  • technikai háttér: sms kampány - tömeges szolgaltatas
  • terasz beépítés budapest - magyarország
  • optimalizált honlap:
  • asus laptop szerviz - lenovo a terasz télikertben
  • < Csaba királyfi laptpja

2 megjegyzés:

  1. A témával kapcsolatos frissebb hírek itt:

    http://pillangosziv-pillangosziv.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Mielőtt bármilyen alkatrészt vagy készüléket kikapcsolna, ellenőrízze, hogy az ne legyen használatban, és nincs rá szükség a laptop működtetéséhez. Például ne kapcsolja ki a processzort, mely az egész laptopot működteti

    VálaszTörlés