2012. március 17., szombat

Transzferár nyilvántartás - offenzíva

transzferár dokumentáció - google első hely

Március 24-étől háromhetes transzferár-offenzívát indítok. Immáron öt hónapja optimalizálom a Transzferár nyilvántartás oldalt (nevével megegyező kifejezésre), ennek köszönhetően decembertől benne is van a Google-lista első 4 találatában (jelenleg épp a 3.), de az eredménnyel nem vagyok teljesen elégedett, mert az ambícióm persze az 1. hely megszerzését célozná. Ez a 3. hely is kicsit faramuci, a 2. ugyanis saját blogom... Nos, eljött az ideje, hogy megpróbáljam az 1. helyről kirobbanthatatlannak látszó oldalt megingatni pozíciójában. Mivel erre saját blogom alkalmasabbnak tűnik, mint a támogatott megbízói oldal, ezért a két webhely együttes, gőzerejű megnyomásával próbálok eredményt elérni.

Ehhez először is egy eléggé sajátos eszköz áll rendelkezésemre: sűrű linkfelhőim megritkítása vagy eltüntetése. Tudni kell, hogy nekem minden oldalamon több tucatnyi link begyel, lévén a stratégiám lényege az, hogy minden oldalamról minden oldalamat linkelem (illetve hát persze leginkább csak a főoldalakat - ebből is cirka félszáz van - plusz az éppen aktuális optimalizáltakat), így igaz ugyan, hogy erős, masszív webarzenált hoztam létre, de az egyes oldalak egyes linkjei mégis elég gyöngék, lévén az oldal ereje félszáz vagy több linkre oszlik el. Most tehát megritkítom ezeket a felhőket, hogy az egyes oldalak ereje egy ideig (kb. három héten át) a céloldalra összpontosuljon. Persze a főbb linkküldő helyek végigpásztázása maga is több heti munka, így a háromhetes operatív időszaknak egyfelől lesz egy előkészítő szakasza (ez már 19-én kezdetét veszi), másfelől lesz egy beérési-lecsengési időszaka is, így az offenzíva voltaképpeni hatása prognózisom szerint májusra érik be.

A SEO-akció másik csapásiránya: új posztok összehangolt közzététele az egyébként ritkán használt blogjaimban. Ezek fogják "megpörgetni" az immáron kis méretű, de hatékony linkfelhőket tartalmazó oldalakat.

Infrapanel fűtés - kültéri infrasugárzók

Kültéri teraszok fűtése infrasugárzó fűtőtestekkel.

Laptop alkatrész árak: billentyűzet, kijelző, töltő 

A notebook alkatrészeket forgalmazó webáruház, valamint a szolgáltatásra épülő márkafüggetlen laptopszervíz és szakbolt mögött álló vállalkozás egyedülálló transzfer raktári készlettel rendelkezik és Magyarországon legnagyobb forgalmazója az Asus és Dell laptop billentyűzet és akkumulátor alkatrészeknek.

Meglehet, mindez egybekapcsolódik majd egy új SEO-munkámmal is.

Addig is dokumentáció:  transzferár nyilvántartás - infrapanel és laptop alkatrész árak - terasz fűtés

Mobil transzfer - SMS marketing árak 

Az árak alakulása a mobilpiacon a szolgáltatók tömeges igényeitől függ a SMS-küldés terén a csoportos ügyfélelérés érdekében
  • Tömeges árak a mobil telefon piacon - marketing stratégia
  • transzferár nyilvántartás, dokumentáció - tömeges sms kampány - seo offenzíva 
  • akció, google honlapoptimalizálás, SEO, transzferár nyilvántartás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése