2011. december 15., csütörtök

Régi transzferár-oldal: 3-as PR

Az a fura helyzet állt elő, hogy miután már lemondtam régi transzferár-oldalam -  marketing sms küldése - tömeges üzenet-kampány honlap virtuális szerver bérlés budapest, vps szolgáltatás, server hosting és keresőmarketing - sűrű használatáról azért, mert a rengeteg rá küldött link ellenére nem szerepelt túl jól a találati listákon és még 0 PR-értéket sem szerzett azóta, hogy 9 hónappal ezelőtt aktiváltam (lévén régi Linkfelhő-seoblogról van szó), s éppen ezért előállítottam helyette a klónbolgját - nos, nem sokkal ezután az elhagyni szándékozott blog, amelyet, úgy sejtettem, a régi SEO-versenyben való részvétele miatt mellőz a Google, váratlanul 3-as PR értékek kapott. De közben már megvolt itt ez a klónblog... Pontosan így jártam a József Attila akciómba bevont régi Pillangószív-seoblogommal is. Így most van két vadonatúj klónom, és váratlanul értékessé vált két matuzsálemem. Aminek nyilvánvalóan az lesz - van! - a követlkezménye, hogy mindkettőt használni fogom, szükségem is van rájuk, hiszen a támogatott oldal - Transzferár nyilvántartás - megtartása a nehezen elért 2. helyen nem látszik könnyű feladatnak.

Közben persze más egyebek is zajlanak, jelesül:

SMS marketing - tömeges kampány: Budapest

Keresőoptimalizáló tevékenységemben a megbízás alapján végzett munka -jelesül: Transzferár nyilvántartás  - és saját oldalaim általános optimalizálása mellett újabban akciókat is indítok. Ilyen maga a JA-szobor eltávolítása elleni tiltakozás, de ehhez is csatlakozóan az interneten már "megszerveztem" a miniszterelnök lemondását is. Lásd ezeket az oldalakat:
 Most egy másik akcióhoz is csatlakoztam: Elvtársak, itt a vége! - sms:

Szolidaritásom a Szolidaritással

Bármennyire is kívánatos lenne, sajnos nem hiszem, hogy már itt van a vége, ám tevőleges és szorgos szolidaritással mégis csatlakozom – ezúton is! – a Szolidaritás mozgalom villámcsődületéhez, amelyet a Facebookon hirdettek meg Elvtársak! Itt a vége címmel. Ha korábban már amúgy is megelőlegeztem Orbán Viktor lemondását, akkor most az a legkevesebb, hogy magam is csinos gúnycímkét tűzök a jeles államférfiú délceg hátára. Teszem mindezt számos blogomon és weboldalamon: a flashmob meghirdetett időpontjához  igazodva (december 17., szombat, 12 óra), amikor is saját cédulám már ott díszeleg a Szolidaritásé mellett. Hogyan találtok rá cédulatűzésemnek ezen helyeire? Például úgy, hogy szombat délben beütitek a Gugliba: Lemondott Orbán Viktor. Aki nem tud kimenni a terekre-utcákra, vegyen rész kattintással a villámcsődületben! Klikkeljen mondjuk ide:  Elvtársak, itt a vége! – vagy ide: Elvtársak, itt a vége!
No meg persze: 
A barátod a Google csoportos sms keresés | Google keresés | Google keresés | A Google a barátod | Google keresés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése