2020. április 7., kedd

Google találatok ipari műanyag tálca kulcsszóra


Ipari marketing optimalizálása

Google - műanyag kármentő tálca
Ipari műanyag tálca találati lista
A műanyagipar termékeinek reklámozásában, például az ipari műanyag tálca esetében is, fontos szerepet játszik az online marketing, ezen belül is a Google keresőben elfoglalt helyezés. A keresési helyezések javításának megkezdésekor mindig fontos szerep jut az elemzéseknek, melyek között találhatjuk a SEO konkurenciaelemzést is. Az egyes kulcsszavak keresési eredményeinek listájában áttekintjük és megvizsgáljuk a műanyag ipari termékekkel foglalkozó oldalakat.

A műanyag iparhoz köthető kulcsszavak SEO szempontú vizsgálata

A keresési eredmények vizsgálatakor mindig több szempontot vesszük sorra és meghatározzuk a szükséges lépéseket is. Ha például a kármentő műanyag tálca terméket vesszük alapul, a marketing stratégia kialakításakor elsősorban az alábbi kritériumokat vesszük figyelembe:

  • Milyen nyelvterületeken szeretnénk első tízbe kerülni a találati listán?
  • Csak a Google keresőjére összpontosítunk vagy az ipari vállalat kiépítettsége okán igényli a Bing, Yahoo, Rambler, stb. keresési optimalizálást is?
  • Milyen régiókban szeretnénk a találati lista elejére kerülni?
  • Volt-e korábban keresőoptimalizálás bármilyen műanyag ipari kulcsszóra?

A Google találati lista vizsgálata

Mivel napjainkban az európai, ezen belül a magyarországi cégek jelentős része a Google keresőjében szerzi klienseit, illetve az online marketing erre a területre fókuszál, mi is ezzel fogunk foglalkozni. Hogyan vizsgáljuk az „ipari műanyag tálca” longtail kulcsszót? Az alábbi lépéseket követjük:

  • Keresés google.hu oldalon
  • keresés inkognitó módban google.hu-n
  • keresés vpn-kapcsolat segítségével a cég fő tevékenységi területének régiójában
  • a találati eredmények összehasonlítása és elemzése.

 Milyen találati listát látunk az ipari műanyag tálca kulcsszóra keresve?


Elsősorban érdemes megjegyezni, hogy 3 910 000 találatot jelez a Google keresője a kulcsszóval kapcsolatban. Az első helyen természetesen az iparitartaly.hu erősen optimalizált oldalt találjuk, melynek linkprofilja is folyamatos fejlesztés alatt áll, ezt a megfelelő segédprogramok segítségével elemezhetjük SEO szempontból.

Érdemes megjegyezni, hogy bár a második helyen is ennek az oldalnak egy aloldala található, a https://iparitartaly.hu/slider/karmento-talcak-es-gyujto-talcak/, a képek találati listájában az első négybe nem sikerült bekerülnie, így a főoldalon sem jelenik meg.

Röviden összefoglalva az első tízben csak olyan weboldalakat találunk, melyek szakszerűen optimalizáltak műanyag ipari kulcsszavakra, ezen belül műanyag tálca kulcsszóra is, és valamennyien támogatják a lista elején megjelenő honlapokat. Ebből arra a következtetésre juthatunk, hogy a Google találati listáján az első tízbe kerülni csak jól optimalizált, szakszerűen linképített weboldallal lehet.

Ipari mobil hűtők műanyaggyárakban

Szakmai tájékoztatás szerint az evaporatív léghűtő berendezések alacsony bekerülési ára kedvező. Eközben minimális üzemeltetési költséggel akár 8-10°C fokos hőmérséklet-csökkenés is elérhető. Az ipari létesítményekben a mobil hűtők optimális használata ajánlott, mert minimálisra csökken a hőség miatti hibák lehetősége. 


Google kereső találatok ipari műanyag tálca kulcsszóra. A honlap optimalizálás egyik fontos lépése a konkurenciaelemzés, ezért megvizsgáljuk, hogy a Google találati listája hogyan néz ki, ha ipari műanyag tálca kulcsszóra keresünk magyar nyelvterületen.Nem mehetünk el szó nélkül az alábbi témák mellett sem: műanyag ipari termékek, SEO árak, honlapoptimalizálás szakember, google találati lista, első oldalra kerülés a találati rangsorban kármentő tálcák kulcsszóval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése