2020. április 7., kedd

Google találatok ipari műanyag tálca kulcsszóra


Ipari marketing optimalizálása

Google - műanyag kármentő tálca
Ipari műanyag tálca találati lista
A műanyagipar termékeinek reklámozásában, például az ipari műanyag tálca esetében is, fontos szerepet játszik az online marketing, ezen belül is a Google keresőben elfoglalt helyezés. A keresési helyezések javításának megkezdésekor mindig fontos szerep jut az elemzéseknek, melyek között találhatjuk a SEO konkurenciaelemzést is. Az egyes kulcsszavak keresési eredményeinek listájában áttekintjük és megvizsgáljuk a műanyag ipari termékekkel foglalkozó oldalakat.

A műanyag iparhoz köthető kulcsszavak SEO szempontú vizsgálata

A keresési eredmények vizsgálatakor mindig több szempontot vesszük sorra és meghatározzuk a szükséges lépéseket is. Ha például a kármentő műanyag tálca terméket vesszük alapul, a marketing stratégia kialakításakor elsősorban az alábbi kritériumokat vesszük figyelembe:

  • Milyen nyelvterületeken szeretnénk első tízbe kerülni a találati listán?
  • Csak a Google keresőjére összpontosítunk vagy az ipari vállalat kiépítettsége okán igényli a Bing, Yahoo, Rambler, stb. keresési optimalizálást is?
  • Milyen régiókban szeretnénk a találati lista elejére kerülni?
  • Volt-e korábban keresőoptimalizálás bármilyen műanyag ipari kulcsszóra?

A Google találati lista vizsgálata

Mivel napjainkban az európai, ezen belül a magyarországi cégek jelentős része a Google keresőjében szerzi klienseit, illetve az online marketing erre a területre fókuszál, mi is ezzel fogunk foglalkozni. Hogyan vizsgáljuk az „ipari műanyag tálca” longtail kulcsszót? Az alábbi lépéseket követjük:

  • Keresés google.hu oldalon
  • keresés inkognitó módban google.hu-n
  • keresés vpn-kapcsolat segítségével a cég fő tevékenységi területének régiójában
  • a találati eredmények összehasonlítása és elemzése.

 Milyen találati listát látunk az ipari műanyag tálca kulcsszóra keresve?


Elsősorban érdemes megjegyezni, hogy 3 910 000 találatot jelez a Google keresője a kulcsszóval kapcsolatban. Az első helyen természetesen az iparitartaly.hu erősen optimalizált oldalt találjuk, melynek linkprofilja is folyamatos fejlesztés alatt áll, ezt a megfelelő segédprogramok segítségével elemezhetjük SEO szempontból.

Érdemes megjegyezni, hogy bár a második helyen is ennek az oldalnak egy aloldala található, a https://iparitartaly.hu/slider/karmento-talcak-es-gyujto-talcak/, a képek találati listájában az első négybe nem sikerült bekerülnie, így a főoldalon sem jelenik meg.

Röviden összefoglalva az első tízben csak olyan weboldalakat találunk, melyek szakszerűen optimalizáltak műanyag ipari kulcsszavakra, ezen belül műanyag tálca kulcsszóra is, és valamennyien támogatják a lista elején megjelenő honlapokat. Ebből arra a következtetésre juthatunk, hogy a Google találati listáján az első tízbe kerülni csak jól optimalizált, szakszerűen linképített weboldallal lehet.


Google kereső találatok ipari műanyag tálca kulcsszóra. A honlap optimalizálás egyik fontos lépése a konkurenciaelemzés, ezért megvizsgáljuk, hogy a Google találati listája hogyan néz ki, ha ipari műanyag tálca kulcsszóra keresünk magyar nyelvterületen.Nem mehetünk el szó nélkül az alábbi témák mellett sem: műanyag ipari termékek, SEO árak, honlapoptimalizálás szakember, google találati lista, első oldalra kerülés a találati rangsorban kármentő tálcák kulcsszóval

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése