2016. augusztus 7., vasárnap

SEO-szakértői tanácsadás online

SEO tanácsadás online keresőmarketing szakértőtől
A keresőmarketing szakértő SEO-tanácsadása a webmestereket célozza

Google alapú keresőmarketing

A keresőmarketing és azon belül a SEO speciális internetes munkaterület, érintkezik az online marketing számos területével, úgymint tartalommarketing, linkmarketing, Google-marketing, weboptimalizálás. A tevékenységi körökhöz tartozó munkafolyamatok eltérnek egymástól, de a végcél azonos: valamely termék vagy szolgáltatás értékesítési mutatóinak a javítása, profitnövelés. Az ágazatra jellemző, hogy ennek eszköze egy internetes entitás népszerűségének, ismertségének a növelése. Az internetes entitás attribútuma legtöbbször a márkát, brendet reprezentáló céges weboldal és az ahhoz kapcsolódó profiloldalak.

A céges honlap az esetben tölti be értékesítésnövelő hatását, ha kontaktusba kerül a megfelelő célközönséggel, azaz látogatottságra tesz szert. A látogatottságnövelés számos módon elérhető az újsághirdetésektől a televíziós reklámon át a tömeges sms küldő kampányig, ezek mindenki számára ismertek, ám kevesen tudnak arról, hogy ez előbbiek költségének nagyságrendekkel kevesebb ráfordítással is lehet hatékonyan növelni egy weboldal forgalmát. Ez pedig a keresőoptimalizálás (SEO), amely azon a réven fejti ki hatását, hogy az adott céges weblapot keresetté teszi az interneten, pontosan nem is keresetté, hanem megtalálttá. Ami nagyjából azt jelenti: el kell érni, hogy a vásárlói érdeklődés kulcsszavaira indított tartalomkereséseknél az adott webhely a találati listák élén szerepeljen. Vagyis ha például egy cég télikertgyártással foglalkozik, akkor világos, hogy a télikert, télikertek, télikertépítés kulcsszavakkal kell a megrendeléseket befogadó vállalati honlapnak TOP pozíciót szereznie.

Kulcsszavak -  SEO-honlapoptimalizálás


Ennek módja igencsak összetett. A marketing-tanácsadók a kulcsszavas honlapoptimalizáláshoz és a Google-helyezések javításához nem értenek, ezen tevékenységi köröknek saját specialistái vannak. A SEO-szakértők tanácsadói munkája igen komplex kérdéseket érint és a honlaptulajdonosok legtöbbször nem is értik, miként lehet a keresőszempontokat érvényesíteni a honlaptartalmon. Így az online kereső marketing SEO-tanácsadás csak akkor eredményes, ha a túloldalon szakképzett webmester végzi a tartalomfejlesztést. A http://weblap.org tanácsadói testülete éppen ezért webmesterek számára indít képzést és tanfolyamot.

Blogunk arról értesült, hogy a webmesterek számára Honlap-SEO-szakértő által adott online tanácsadást a www.weblap.org nevű kiválóan optimalizált honlap keresőmarketing szakembere adja Skype-on a következő témákat érintve: kreatív honlapoptimalizálás, organikus google találatok, keresőoptimalizálás és linképítés, legális keresőmarketing tippek, tartalommarketing, web marketing

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése