2017. február 17., péntek

2016 legjobb laptopjai infra vezérléssel

laptop videokártya vásárlás
Nagy teljesítményű ASUS laptop

Milyen laptopot vásároljak


A laptop vásárlás, a laptop kiválasztás egy komoly és felelősségteljes feladat, hiszen remélhetőleg hosszú évekre választunk munkaeszközt. A játék céljából vásárolt hardware-eknél némileg más a helyzet, hiszen aki szereti mindig a legújabb játékokat futtatni, az pontosan tudja, hogy hardware-es szinten tartani kell a lépést a programozókkal, és időről időre nagyobb teljesítményű gépet kell vásárolni. A laptop videokártyája az, mely a leggyorsabban elöregedik illetve az újabb játékok a videokártyával szemben a legigényesebbek. A laptop számára a Windows operációs rendszer és az internetes böngészők futtatása a videokártya segítségével nem kihívás.

A játékra is kiválóan megfelelő, prémium kategóriás laptopok a következő általános paraméterekkel rendelkeztek 2016-ban: Intel Core i7, 16 Gb RAM, 512 SSD és diszkrét videokártya. A játék céllal vásárolt laptopoknál alapvető követelmény, hogy ne integrált videokártyával, hanem külön slottba szerelt videokártyával, ún. diszkrét videokártyával szereltek legyenek.

A legnagyobb teljesítménnyel bíró laptopok 2016-ban az ASUS ZenBook Pro UX501VW, a DELL XPS 15 9550 vagy a MacBook Pro 15. Ezek a laptopok valamivel gyengébbek ugyan, mint a profi játékosoknak szánt modellek, de bármilyen felhasználási területen megállják a helyüket grafikailag, a videokártya teljesítményére sem lehet panasz.

A játékra szánt modellek 2016-ban elérték az 5kg-os súlyt, és a legnagyobb modellek 18 hüvelykes kijelzővel érkeztek. A Gamerek számára készített laptopok piacán évek óta az MSI készíti a legnagyobb teljesítménnyel érkező gépeket, nem volt ez másként most sem.

Az optimális laptop nem teljesítményével nyűgözi le a vásárlót, hiszen a mobil számítógép vásárlásánál a legfontosabb cél a könnyű hordozhatóság és az infra alacsony fogyasztás, az akkumulátor hosszú üzemideje mellett. Véleményem szerint, ha erős gépet szeretnél, vásárolj asztali számítógépet.
Infra távvezérléssel is forgalomba kerülnek 2016 legjobb laptopjai, amelyek mindenki számára drágán elérhetőek a boltokban. A 2016-os év legjobb laptopjai vásárlóknak érdeklődőknek nagy teljesítményű videokártyával és kijelzővel gyártva, ha szeretnél magadnak kellemes, játékkal töltött perceket szerezni. További érdekes és izgalmas témafelvetések mindenkinek: laptop, laptop vásárlás, laptop videokártya, szerviz, javítás, terasz infrafűtés troján anna honlapján. Technológia, tudomány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése